Over Yource Over Yource

Over Yource

Over Yource

Ben je op zoek naar een uitdagende rol in klantcontact? Bij Yource kom je terecht in een energieke en deskundige omgeving waarin je de kans krijgt om zowel intern als extern een waardevolle bijdrage te leveren. Bij ons staat niet alleen jouw professionele groei centraal, maar ook een prettige werkomgeving en gezellige teamactiviteiten. Ontdek bij Yource de mogelijkheden voor een boeiende carrière met een aantrekkelijk salarisperspectief.

MEMBER EXPERIENCE

Onze Members zijn ontzettend waardevol voor ons! Wanneer we zeggen dat zij centraal staan, menen we dat oprecht! De Member Experience (MX) speelt hierbij een essentiële rol, aangezien dit programma volledig gericht is op de beleving van onze Members. Wij geloven sterk dat zij het verschil maken. 

Klik hier voor meer informatie over onze MX programma.

Bij Yource Suriname bieden we helaas geen mogelijkheid voor thuiswerken aan. De training start op locatie en is bovendien betaald. Om ervoor te zorgen dat je altijd goed geïnformeerd bent, hebben we onze handige Community Portal. Deze app is beschikbaar op zowel je laptop als telefoon, waarmee je het laatste Yource nieuws kunt volgen, je rooster kunt checken, handige linkjes kunt vinden en nog veel meer.

Bekijk alle vacatures
test4

ARE YOU READY TO MAKE THE FUTURE YOURCE

Bij Yource vinden we jouw ontwikkeling heel belangrijk! Je bent immers nooit uitgeleerd toch? Je ontwikkelt bij ons skills waar je de rest van je carrière wat aan hebt. We bieden jou de kans om jezelf te ontwikkelen met een helder carrièreperspectief. In maandelijkse gesprekken met je leidinggevende bespreken jullie samen wat jouw ambities zijn, waar je in wilt groeien en hoe we je hierbij kunnen helpen.

EEEEEEEEEEEEE

JOB OPPORTUNITIES

Yource is een grote, internationale organisatie. En dat betekent volop kansen! Klantcontact draait om mensen. Om oprechte aandacht. De vraag achter de vraag begrijpen. Er plezier uithalen om een probleem voor iemand op te lossen. Maar ook om begrip te hebben als je een gefrustreerde klant aan de telefoon hebt. Wat het ook is, we zijn pas succesvol als we het persoonlijk kunnen maken.

We zijn ambitieus. We zorgen er samen elke dag weer voor om het nét iets beter te doen dan de dag daarvoor. En als we mooie resultaten met elkaar neerzetten, dan vieren we dat natuurlijk! 

Plezier in je werk hebben vinden we superbelangrijk. De cruciale vraag is daarom of we bij elkaar passen. 

  • Of je nou jarenlange ervaring in klantcontact hebt of juist nog helemaal niet;
  • Of je nou graag als IT-er aan de slag wilt of liever start in een van onze toffe Learning, HR, Communicatie, Marketing, Recruitment, WFM, Finance, Compliance, Legal, Commerce, Hospitality, Improvement of Business Intelligence teams; 
  • Of liever in een Klantcontactteam wil werken…

Als we bij elkaar passen, dan is er een plekje voor jou! We kijken graag samen met jou naar de juiste match. Een Truly match!

Roché