“Wie wel waagt, die wel wint.”

8 maart 2024
Sameer

Maak in dit artikel kennis met Sameer zijn werk en persoonlijke groei bij Yource. Van vroege ochtenden tot late schooldagen, zijn dagen zijn gevuld met kansen om anderen te helpen en zichzelf te ontwikkelen. Vanaf zijn start als CXO heeft hij aanzienlijke groei doorgemaakt en zijn vaardigheden verbeterd. Leer hoe hij van een twijfelende nieuwkomer uitgroeide tot een top presterende CXO, en ontdek de waardevolle lessen die hij onderweg heeft geleerd.


Sameer, hoe ziet een typische werkdag voor jou eruit?
“Nou, mijn dag begint vaak al om 5 uur 's ochtends, hoewel soms ik wat later begin als mijn dienst korter is. Meestal werk ik tot 14:00 uur, met wat pauzes ertussen. Soms schuift mijn dienst op naar 7:00 tot 16:00 uur.”

Dat is een interessant werkschema. Naast jouw werk heb je dan ruimte voor andere activiteiten?
“Absoluut, ik zit ook nog op school. Dus na mijn werk is het meteen door naar huis om me klaar te maken voor school. Gelukkig hoef ik niet altijd aanwezig te zijn, dus kan ik ook veel tijd besteden aan zelfstudie.”

Wat heeft jou gemotiveerd om bij Yource te gaan werken?
“Eigenlijk waren het mijn vrienden die me aanspoorden om in een callcenter te gaan werken. Ze merkten op dat ik goed kon praten, dus ben ik gaan uitzoeken wat er zoal mogelijk was. Het idee van mensen helpen en met verschillende mensen in contact komen, sprak me erg aan.”

Jij hebt gesolliciteerd als CXO en je hebt je vervolgens ontwikkeld tot één van de best presterende CXO's binnen jouw project. Kun je ons wat vertellen over jouw pad daar naartoe?
“Ja zeker! Ik geloof echt in het idee van 'wie niet waagt, die niet wint'. Mijn persoonlijke motto is eerder 'wie wel waagt, die wel wint'. Ik wijfelde namelijk echt aan mijn potentie om het werk aan te kunnen. Maar dankzij de coaching en feedback die ik kreeg, ben ik echt gaan groeien. Dit heeft aan mij bewezen dat je dingen moet proberen om te weten wat je kunt bereiken.”

Welke levensvaardigheden heb je geleerd van dit werk?
“Nou, heel veel hoor. Ik heb bijvoorbeeld geleerd om vroeger op te staan; het omgaan met verschillende klanten en dialecten en ook het verbeteren van mijn Nederlands door meer met mensen te praten.”|

Heb je nog advies voor anderen?
“Zeker weten, ik zou zeggen: probeer gewoon van alles. Je weet niet altijd direkt waar je hart zich prettig bij zal voelen. Geld verdienen is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om plezier te hebben in wat je doet. Blijf zoeken, dan kom je er vanzelf achter wat jouw levensdoel is.”

Geïnspireerd door deze post? Overweeg jij ook in de Klantenservice-wereld te stappen?
Bekijk onze openstaande vacatures in de klantenservice en wie weet verwelkomen we jou binnenkort met een warme groet aan de andere kant van de lijn. Solliciteer vandaag nog en ontdek de voldoening van het dagelijks maken van glimlachen! 😊✨