Bijspijkeren van Je Klantenservice Woordenschat: Meer Dan Alleen 'Escalaties' en 'Tickets'

11 januari 2024
Point show

Hallo opnieuw! Klaar om nog dieper in de klantenservicetaal te duiken? Hier behandelen we wat meer termen en uitdrukkingen die gebruiken in ons werk.

"Even een 'Workaround' proberen":
   - Als we voorstellen om een 'workaround' te proberen, betekent dat dat we een creatieve manier bedenken om een probleem op te lossen zonder het hoofdprobleem volledig aan te pakken. Zeg, in het uiterste geval van overmacht. Dit is een soort van klantenservice-hack. Het is als een kortetermijnoplossing om de zaken draaiende te houden totdat er een definitieve oplossing is gevonden.

"We zijn in de 'Follow-Up Fase'":
   - Dit betekent niet dat we iemand achtervolgen. Nee, het betekent simpelweg dat we het probleem in de gaten houden en de klant op de hoogte houden van eventuele updates. We zijn geen stalkers! Zeker niet... 😏

"Laten we het 'SLA' bespreken":
   - De Service Level Agreement (SLA) is als het klantenservice-handboek. Het bevat afspraken over hoe snel we de klant' vraagstukken moeten oplossen. Als we het over de SLA hebben, betekent dit gewoon dat we op schema zitten (of dat we extra hard werken om hieraan te voldoen).

En daar heb je het, nog wat meer klantenservice-taal om aan je arsenaal toe te voegen. Tot gauw! 😄🔍

 

_____________________

Geïnspireerd door deze post? Overweeg jij ook in de Klantenservice-wereld te stappen?
Bekijk onze openstaande vacatures in de klantenservice en wie weet verwelkomen we jou binnenkort met een warme groet aan de andere kant van de lijn. Solliciteer vandaag nog en ontdek de voldoening van het dagelijks maken van glimlachen! 😊✨